top of page

Hoera weer een examen

Na de lange Corona pauze waarin we door middel van Zoom training en buitentraining doorheen zijn gekomen kon er weer een (pre)-test georganiseerd worden. In de dojang van High Five Tang Soo Do kwamen 14 leden van TTF Nederland bij elkaar die een pre-test of test gedaan hebben of zitting namen in het jurypanel. Dit alles onder leiding van SBN Van der Spek.

Van High Five Tang Soo Do hebben KSN Van Bijnen en mevr. Lobbes getest voor respectievelijk 2e en 1e dan. KSN Akkermans deed een pre-test voor 2e dan. In het jurypanel namen deel KSN Sleijfer en dhr. Safi.

Komende week zal de uitslag bekend gemaakt worden.

zwarte band examen karate leeuwarden taekwondo

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page