top of page

International Open Championship Korean karate Leeuwarden van Traditional Tang Soo Do Federation


toernooi-tang-soo-do-koreaans-karate-leeuwarden-traditional-tang soo do

In ons eigen Leeuwarden organiseerde onze bond Traditional Tang Soo Do Federation het International Open Championship Tang Soo Do. Het was wellicht het grootste maar zeker het meest enerverende martial arts toernooi in Leeuwarden. De Master van High Five, SBN Maarten van der Spek, is tevens de vertegenwoordiger van Traditional Tang Soo Do Federation in Nederland.

Het was een prachtig toernooi in Sporthal Het Kalverdijkje met deelnemers in getal rond de 200, van 5 verschillende bonden, uit drie verschillende landen. Er werd gestreden in de volgende categorieën: loopvorm, wapenloopvorm, breken en sparren.

De dag begon met de uitreiking van nieuwe zwarte banden voor leden van High Five: Nathaly van der Zee, Bob van Bijnen, Marcel Papa en jeugdlid Ahad. Daarnaast werden er zwarte banden van de derde dan uitgereikt aan KSN Ploeg en KSN Pander van Shi Sun Tang Soo Do in Harlingen.

Er werd aangevangen met de poules van de zwarte banders, vervolgens de Tang Soo Tijgers en Draken en daarna de gup graden. Er waren 8 velden beschikbaar waar de deelnemers in de poule hun oefeningen deden. De prijzen werden na beëindiging van de poule meteen uitgereikt zodat de vaart er goed inzat. Aan het einde werd er nog gestreden om de Grand Champion prijs voor de zwarte banders. We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi en een mooie reclame voor onze sport!!

Zoals uit de foto (waar niet alle deelnemers op staan) blijkt werden er weer verschillende prijzen gewonnen door de leden van High Five. Zelfs de Grand Champion prijs ging naar Pepijn Sleijffer.

Namens TTF NL gaat onze dank gaat uit naar de deelnemende scholen en organisaties voor hun sportieve en vriendschappelijke bijdrage. Zonder jullie was het niet gelukt. Tevens bedanken wij Recreatiepark Bloemketerp voor de uitstekende huisvesting van onze buitenlandse gasten.

Tang Soo!

toernooi-tang-soo-do-koreaans-karate-leeuwarden-traditional-tang soo do-vriendschao

toernooi-tang-soo-do-koreaans-karate-leeuwarden-traditional-tang soo do-sparren-vrouwen.jpg

toernooi-tang-soo-do-koreaans-karate-leeuwarden-traditional-tang soo do-loopvorm-vrouwen.jpg

toernooi-tang-soo-do-koreaans-karate-leeuwarden-traditional-tang soo do-loopvorm-bong.jpg

toernooi-tang-soo-do-koreaans-karate-leeuwarden-traditional-tang soo do-breken

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page