top of page

Examen High Five Tang Soo Do


​Op 20 oktober was het weer tijd voor het examen. De beoefenaars van Tang Soo Do konden hun vorderingen laten zien op het examen. De leden van Samjoko , Tang Soo Drachten en High Five Tang Soo Do van de Traditional Tang Soo Do Federation Nederland zetten hun beste beentje, hand en bong voor.

Er waren maar liefst meer dan 80 deelnemers. We beginnen met de Tijgers, dit zijn kinderen vanaf 4 jaar. Daarna komen de Draken voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Daarna wordt het examen afgenomen voor de gup-graden, van geel, oranje, groen tot en met rood qua bandkleur.

Zie hier de trotse deelnemers en enige actiefoto's.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page