top of page

Seminars van KJN Trudgill in Traditional Tang Soo Do - Koreaans karate


In het weekeinde van 23 en 24 februari was Kwan Jang Nim John Trudgill vanuit het hoofdkwartier van de Traditional Tang Soo Do federation in Wales weer in Nederland.

Op zaterdag gaf KJN een training en test voor assistent instructeurs in de nieuwe Dojang van Shi Sun in Harlingen. Het was een inspannende en leerzame dag, waarbij de nadruk lag op de didactische aspecten van het les geven in Tang Soo Do. De dag werd afgesloten met een examen/test waarna het certificaat werd uitgereikt aan de KSN in spe.

Op zondag was het tijd voor een seminar in de Dojang van High Five Tang Soo Do in Leeuwarden. In een seminar gaat KJN in op een specifiek onderdeel uit het curriculum van Tang Soo Do. Deze keer ging het over het perfectioneren van trap- en stoottechnieken. De nieuwe pads werden niet gespaard in dit enerverende en leerzame seminar.

Grootmeester Jan van der Schee en Meester Jan Timmers van de ATO waren ook aanwezig. Tang Soo Do is een sport die mensen verbindt over grenzen, leeftijden, sekse en bonden heen. De basis is respect voor iedereen en dat maakt Tang Soo Do ook zo'n mooie sport of zelfverdedigingskunst om te beoefenen.

Zie hieronder de foto's van beide dagen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page