top of page

Examens High Five Tang Soo Do - Koreaans karate in Leeuwarden


Het moment van de waarheid was weer aangebroken. De Tang Soo Doka's van High Five Tang Soo Do kunnen hun vorderingen tonen tijdens het examen. Hier valt weer een hogere graad te verdienen. Maar daar moet natuurlijk wel hard voor gewerkt worden. Vanwege de populariteit zijn de examens opgedeeld in gele en oranje band, groene en als laatste groep de rode band. Zo is er genoeg ruimte in onze Dojang In4Sport om het examen af te nemen. Hier wat foto's van de examens voor de rode banders.

High five tang soo do voor jeugd, vrouwen en mannen werken aan zelfverdediging, zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page