top of page

Heel veel prijzen voor High Five Tang Soo Do - Koreaans karate


toernooi-tang-soo-do-koreaans-karate-leeuwarden-kampioenen

Zaterdag 7 april was het weer tijd voor een toernooi. Sah Bum Nim was met een kleine delegatie afgereisd naar Hendrik-Ido-Ambacht voor het toernooi, georganiseerd door Tang Soo Do Mudjeok e Yong. Klein in aantal, maar groots in de prijzen. Er werd gewedijverd in 4 wedstrijden: sparren, breken, loopvorm en wapen-loopvorm. Pepijn Sleijfer kon 3 prijzen mee naar huis nemen. Roan Wassenaar nam zelfs 4 prijzen in ontvangst: 3 keer goud en 1 keer zilver.

Ook een bikkel worden in een vechtsport zoals Roan en Pepijn, kom eens langs voor een proefles!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page