top of page

Mooie buit uit Enschede voor High Five Tang Soo Do Koreaans karate


toernooi-tang-soo-do-koreaans-karate-taekwondo-leeuwarden

Afgelopen zaterdag was High Five met 7 personen aanwezig op het Hwa Rang Championship 2018 in Enschede. Er werden maar liefst 13 medailles mee terug genomen naar Friesland! Bij de jeugd heeft Joep brons gewonnen op het onderdeel loopvormen. Siem heeft zilver gewonnen met breken en brons met sparren. Lars viel helaas net buiten de prijzen. Bij de volwassen heeft Danny Kok brons gewonnen met wapenloopvormen en zilver met sparren. Roan Wassenaar won goud met sparren, zilver met loopvormen, zilver met wapenloopvormen en zilver met breken. Nathaly van der Zee won zilver met sparren, goud met loopvormen, goud met wapenloopvormen en goud met breken. Hiermee is zij Grand Champion geworden bij de volwassen t/m 1e Gup. Pepijn Sleijfer kon vanwege een blessure niet meedoen. Hierbij willen wij Oliver De Guzman en Johan van Ingen bedanken voor de goede organisatie van dit toernooi!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page