top of page

Pre-test zwarte band Tang Soo Do Koreaans karate in Leeuwarden

Zaterdag was een zogenaamde pre-test voor de scholen van de Traditional Tang Soo Do Federation. Deze test is voor degenen die de zwarte band of een hogere zwarte band willen behalen. Binnen de zwarte band zijn er ook weer gradaties. Onder begeleidend oog van SBN Maarten van der Spek en andere instructeurs werd de pre-test gedaan in de Dojang van High Five Tang Soo Do in het huis voor family martial arts en personal fitness In4Sport in Leeuwarden, De pre-test is dus een moment waarin je kan bepalen hoe ver je bent om examen te doen voor de zwarte band. Er werd dus hard gewerkt aan de onderdelen van Tang Soo Do: loopvormen, wapenloopvormen, zelfverdediging, sparren en planken breken.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page