ADRES
LEEUWARDEN

Lokatie In4Sport

Kalverdijkje 76 - C

Leeuwarden

Lokatie Techum:

Molkenkelder 4

jeugdsportfonds karate kid tang soo do leeuwarden weerbaarheid
TECHUM
  • Google+ App Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter App Icon
  • Facebook App Icon
  • Facebook App Icon

Tijger Facebook

Pre-test zwarte band Tang Soo Do Koreaans karate in Leeuwarden

February 19, 2018

 

Zaterdag was een zogenaamde pre-test voor de scholen van de Traditional Tang Soo Do Federation. Deze test is voor degenen die de zwarte band of een hogere zwarte band willen behalen. Binnen de zwarte band zijn er ook weer gradaties.  Onder begeleidend oog van SBN Maarten van der Spek en andere instructeurs werd de pre-test gedaan in de Dojang van High Five Tang Soo Do in het huis voor family martial arts en personal fitness In4Sport in Leeuwarden,  De pre-test is dus een moment waarin je kan bepalen hoe ver je bent om examen te doen voor de zwarte band. Er werd dus hard gewerkt aan de onderdelen van Tang Soo Do: loopvormen, wapenloopvormen, zelfverdediging, sparren en planken breken.

Please reload

Featured Posts

Nieuwe black belts!

November 30, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

January 11, 2020

November 30, 2019

June 22, 2019

Please reload

Archive