top of page

Examens Tang Soo Do Koreaans karate met uitreiking zwarte band


zwarte-band-koreaans-karate-taekwondo-leeuwarden-vechtsport

In totaal 53 leerlingen toonden afgelopen zaterdag, in de sporthal aan de Wollegaasterdam, hun vorderingen aan de examencommissie. Daarbij was een groot publiek bestaande uit ouders, grootouders en verdere familieleden en bekenden aanwezig. Na afloop kregen de deelnemers bij goed gevolg een nieuwe graad uitgereikt.

Tijdens dit examen kon een zeer trotse instructeur Maarten van der Spek (5de Dan) ook de zwarte band (1ste Dan) uitreiken aan Pepijn Sleijfer uit Leeuwarden. Pepijn had op 11 november jl. reeds met goed gevolg het 1ste Dan examen afgelegd en is met 14 jaar de jongste Dan drager van Tang Soo Do in Nederland geworden.

En dit werd ook gemeld in de media. Klik hier voor artikel in Huis-aan-huis

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page