top of page

TTF Tang Soo Do Toernooi in Harlingen

27 Januari was het zover. Het is tijd voor het Traditional Tang Soo Do Federation toernooi. Deze keer werd het door Shi Sun georganiseerd in Harlingen. De scholen van de Traditional Tang Soo Do Federation waren aanwezig zodat de Waddenhal gevuld was met wel 100 deelnemers. De deelnemers konden zich meten op de volgende onderdelen: loopvorm, wapenloopvorm, breektest en sparring. Van dat spectaculaire onderdeel hierbij een impressie. Wij danken Shi Sun voor de perfecte organisatie. Tang Soo.

Tournooi High Five Tang Soo Do Koreaans karate sparring

Tournooi High Five Tang Soo Do Koreaans karate sparring

Tournooi High Five Tang Soo Do Koreaans karate

Tournooi High Five Tang Soo Do Koreaans karate sparring

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page