top of page

Vader en zoon uit Goutum succesvol op ATO Friendships toernooi

Het ATO Friendship Tang Soo Do toernooi werd afgelopen zaterdag georganiseerd door ATO in Zevenhuizen.Dit sterk bezet internationaal evenement werd bezocht door deelnemers uit Nederland, België, Wales, Griekenland, Denemarken, Duitsland en Panama.

Onder toeziend oog van een aantal Grootmeesters uit Korea werden de wedstrijden een groot succes voor de deelnemers van High Five Tang Soo Do. Jaya Eckeringa (10) wist in zijn divisie alle wedstrijden ruim te winnen met uitstekende technieken en tactisch inzicht. Hiermee verdiende hij terecht de 1ste plaats en een gouden beker.

Andre Eckeringa (52) wist door zijn tomeloze inzet door te dringen tot de halve finale, dit werd beloond met de 3de plaats. Tegenstanders, vele malen langer dan hij zelf, werden tot het uiterste gedreven en hiermee wist hij zijn plek op het erepodium veilig te stellen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page