ADRES
LEEUWARDEN

Lokatie In4Sport

Kalverdijkje 76 - C

Leeuwarden

Lokatie Techum:

Molkenkelder 4

jeugdsportfonds karate kid tang soo do leeuwarden weerbaarheid
TECHUM
  • Google+ App Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter App Icon
  • Facebook App Icon
  • Facebook App Icon

Tijger Facebook

Vader en zoon uit Goutum succesvol op ATO Friendships toernooi

November 13, 2016

Het ATO Friendship Tang Soo Do toernooi werd afgelopen zaterdag georganiseerd door ATO in Zevenhuizen.Dit sterk bezet internationaal evenement werd bezocht door deelnemers uit Nederland, België, Wales, Griekenland, Denemarken, Duitsland en Panama.

Onder toeziend oog van een aantal Grootmeesters uit Korea werden de wedstrijden een groot succes voor de deelnemers van High Five Tang Soo Do. Jaya Eckeringa (10) wist in zijn divisie alle wedstrijden ruim te winnen met uitstekende technieken en tactisch inzicht. Hiermee verdiende hij terecht de 1ste plaats en een gouden beker.

Andre Eckeringa (52) wist door zijn tomeloze inzet door te dringen tot de halve finale, dit werd beloond met de 3de plaats. Tegenstanders, vele malen langer dan hij zelf, werden tot het uiterste gedreven en hiermee wist hij zijn plek op het erepodium veilig te stellen.

Klik hier voor artikel in Huis aan Huis.

Please reload

Featured Posts

Nieuwe black belts!

November 30, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

January 11, 2020

November 30, 2019

June 22, 2019

Please reload

Archive
Please reload