ADRES
LEEUWARDEN

Lokatie In4Sport

Kalverdijkje 76 - C

Leeuwarden

Lokatie Techum:

Molkenkelder 4

jeugdsportfonds karate kid tang soo do leeuwarden weerbaarheid
TECHUM
  • Google+ App Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter App Icon
  • Facebook App Icon
  • Facebook App Icon

Tijger Facebook

International Tang Soo Do UK open Cardiff

April 30, 2018

 

Zaterdag 28 april was het weer zover: het grootste Tang Soo Do toernooi van Europa. Elk jaar wordt dit toernooi georganiseerd door de Traditional Tang Soo Do Federation (TTF) van meester Trudgill. Meester Trudgill heeft de TTF opgericht en er vallen vele scholen onder in Groot-Brittannië, Canada, USA en Nederland. Vanuit Nederland was dit jaar de delegatie van de TTF scholen Samjoko , Shi SunTang Soo Drachten , Tang Soo Do Zevenaar, en natuurlijk High Five Koreaans karate aanwezig. Op de foto staan de deelnemers van Team NL.

 

Tang Soo Do (uitspraak: tang soe doo) is een oosterse verdedigingskunst voor iedereen, van oud tot jong. We noemen Tang Soo do bewust  geen ‘vechtsport’ omdat de sfeer en insteek van Tang Soo Do niet agressief is, maar gebaseerd op waarden respect, discipline en stijl. Tang Soo Do heeft zijn oorsprong in Korea en in stijl zijn er veel overeenkomsten met Karate uit Japan en Kung fu uit China. Tang Soo Do is de meer traditionele Koreaanse verwant van Taekwondo, dat meer bekend is omdat het een Olympische vechtsport is. 

 

 

Please reload

Featured Posts

Nieuwe black belts!

November 30, 2019

1/3
Please reload

Recent Posts

January 11, 2020

November 30, 2019

June 22, 2019

Please reload

Archive